На длъж и шир из Азия (Презентация и Разговор)

with 2 Comments
Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 10/03/2016
7:00 pm - 8:15 pm

Location
+ Това

Categories


FULL PRESENTATION +TOVA

 

815 дни и 52 000 км. Това казват грубите цифри в пътуването на Борис, Марта и Бурма, трио пътешественици, съставено от двама души и една котка. В търсене на пейзажите и лицата скрите сред линиите на географските карти те потеглят от България към Близкия изток, минават през Кавказ, Средна Азия, Китай и Мианмар, за да стигнат до Индия по земя, единствено на стоп и пеша.

Какво всъщност е Абхазия и съшествува ли наистина тя, много ли е страшно в Ирак, какви за измеренията на свободата в Иран и Туркменистан, колко продължава залеза в степта, какво разделя Гоби от Такламакан, кой живее на 4500 метра и какво се крие в джунглите на Златния Триъгълник и племенните райони на североизточна Индия? Това само част от въпросите, и анектдотите, които те събират по пътищата на Азия.

Заповядайте за презентация с много снимки и вълнуващ разговор за други часови зони…

НАЛОЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ.

Скъпи приятели, напълно изумени сме от проявения от вас интерес към презентацията ни. Оставихте ни без думи, прекрасни сте! Както обаче сигурно вече предполагате, няма да има начин всички да се съберем в красивото и уютно, но пък мъничко пространство на + това. Заради това ще има нужда от регистрация, като капацитетът е до 50 човека.

Регистрацията е възможна до запълване на местата. За да няма объркване на входа, ще изготвим лист с имената на записалите се. Ще бъдем много улеснени, ако само тези от вас, които са сигурни, че ще присъстват на събитието се запишат.

*** За всички останали, вече сме запазили по-голямо пространство за още една презентация с помощта на Клуб на Пътешествника. До дни ще можете да намерите повече информация на фейсбук страниците ни (Клуб на Пътешествника и Roving Snails)

Bookings

This event is fully booked.

Follow Roving Snails:

Roving, writing

Boris, Marta and Burma roam the world at a speed of a snail. Two humans and one cat that found their way to India overland.

2 Responses

 1. Maya Pangelova
  | Reply

  Двама ще присъстваме на 10.04. ако все още има места. Благодаря.

  • Roving Snails
   | Reply

   Здрасти Мая! За съжаление всички места са вече заети, но пък скоро ще обявим датите за следващи презентации :)

Leave a Reply