Presentation / ПРЕЗЕНТАЦИЯ: Из Азия надлъж и шир

with No Comments
Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 27/04/2016
7:00 pm - 8:30 pm

Location
Дом На Киното (Cinema House)

Categories


Travellers-club-Sofia

 

ПРЕЗЕНТАЦИЯ: Из Азия надлъж и шир

МЯСТО: ДОМ НА КИНОТО
ДАТА: 27 Април 2016
НАЧАЛЕН ЧАС: 19 часа
БИЛЕТИ: 6 лева

КЛУБ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА: https://www.facebook.com/events/1078885762134997/ 


815 дни и 52 000 км. Това казват цифрите в пътуването на Борис, Марта и Бурма, трио пътешественици, съставено от двама души и една котка.

В търсене на пейзажите и лицата скрите сред линиите на географските карти те потеглят от България към Близкия изток, минават през Кавказ, Средна Азия, Китай и Мианмар, за да стигнат до Индия по земя, единствено на стоп и пеша.

Какво лежи от другата страна на Черно море, много ли е страшно в Ирак, какви за измеренията на свободата в Иран и Туркменистан, колко продължава залеза в степта, какво разделя Гоби от Такламакан, кой живее на 4500 метра и какво се крие в джунглите на Златния Триъгълник и племенните райони на североизточна Индия?

Това само част от въпросите, и анектдотите, които те събират по пътищата на Азия. Заповядайте за презентация с много снимки и вълнуващ разговор за други часови зони…

Заповядайте!

БИЛЕТИ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ ПО СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ:
– ОНЛАЙН ОТ ТОЗИ ЛИНК – / https://travellersclub.ticketlogic.bg/prezentacia-iz-azia/28347
– ОТ КАСИТЕ В СОФИЯ – /https://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi/ с код за събитието 28347, като единствено място където има 2 лв такса е office1, на всички други места няма допълнителна такса за закупуване на билети.
– НА ПРЕДХОДНО СЪБИТИЕ ОТ КЛУБ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА

Follow Roving Snails:

Roving, writing

Boris, Marta and Burma roam the world at a speed of a snail. Two humans and one cat that found their way to India overland.

Leave a Reply